Supa crema de ciuperci de padure

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de ciuperci de padure

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 persoane:
  • -1 plic(69 g)supa crema de ciuperci de padure,de la Maggi
  • -750 ml apa

Mod de preparare

Parodia unei supe...
Dragilor mei,
M-am trezit azi dimineata cu o “comoditate”in mine(sa nu-i spun altfel !)de nedescris.
Ce sa fac de mancare?Era o intrebare care-mi staruia in minte.
Felul doi era deja planificat,cu toate cele pregatite, de ieri,nu mai puteam da in marsalier,chiar daca as fi vrut,.…dar supica?
Imi iau inima-n dinti,inhat doua plase ecologice(ca asa este acum moda !)si dusa am fost la supermarket!
Nu stiam inca ce voi cumpara pentru supica,insa ma voi lasa condusa de inspiratia de moment-imi ziceam.
Vad eu la fata locului!
Dar cum socoteala de acasa(care de fapt nu a fost facuta!)nu se potriveste niciodata cu cea din targ,am revenit…cu ce credeti?un plic de supa(nu stiu de ce am luat cu mine plasele.Ca sa le plimb,probabil !)…da!…dar o supa de” firma”,te pui?
Oare am uitat sa va spun ca m-am trezit azi dimineata cu o mare,mare”comoditate’in mine?
Si iata ce am preparat:

SUPA CREMA DE CIUPERCI DE PADURE

Daca va fi buna,o sa va spun cand o termin.

Pe plic scria la instructiuni ca pentru a fi “mai buna si mai fina”sa se adauge la inceputul fierberii morcovi si telina,rase.
Nu le-am pus !Pentru ca nu vroiam sa ma julesc la mana in razatoare(asa cum mi se intampla de fiecare data!) si apoi era mult prea multa munca cu ele si prea mare efortul.
Asa ca am pus apa rece intr-un vas,am turnat continutul plicului peste ea,am adus la punctual de fierbere-cu mare atentie supravegheat-amestecand bine cu telul
Cu ochii pe ceas,am lasat sa fiarba superamestecul,la foc mic,pret de 10 min,timp in care am mai invartit cu telul din cand in cand prin oala.
Buna si rapida supica asta,imi zic.
Tocmai potrivita pentru ce zi mi se arata.
Ca sa fac impresie de bucatar vestit si cu renume,o ofer la masa, presarata cu frunze verzi de patrunjel,(Si acelea numai unele tocate marunt) si cu cateva bucatele de unt, ce incepeau sa se topeasca in farfurie,de caldura supei.
M-am ghidat dupa sloganul”gateste din inima cu Maggi”,iar aceasta supica(scrie pe plic,nu este de la mine !)”ofera gustul intens si deosebit al ciupercilor de padure intr-o supa cremoasa,fina si delicioasa”
Asta e !
Cum de chiar eu gatesc din produse “instant”? Va surprinde gestul meu?
Si pe mine!
Sa facem haz de comicul situatiei ?!?!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Amandine III
1
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
3
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Rulada de Biscuiti (de Post)
4
Dulciuri

Rulada de Biscuiti (de Post)

Rulada de Biscuiti (de Post)
Prajitura Mona
5
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Parteneri
Desert chec cu portocale, rom si stafide
Bucataras.RO

Desert chec cu portocale, rom si stafide

Un chec aromat si extrem de pufos pe care il prepar cu drag de fiecare data.

Desert chec cu portocale, rom si stafide
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola