Se amesteca intr-un castronel sau intr-o farfurie adinca ouale cu faina, untul, Parmezanul, sarea si nucsoara pina se obtine o crema.
Supa* deja pregatita dupa cum va place voua de zarzavat sau de carne (clapon, gaina, pui sau vita) o filtram prin strecuratoare si o punem din nou la fiert. Cind supa clocoteste dam flacara la jumatate si turnam pe toata suprafata supei compozitia.
Punem capac si stingem focul. Lasam asa pina cind supa se mai raceste putin apoi servim.
supa* - cca un polonic pentru fiecare portie
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaServită ca o garnitură rafinată sau ca fel principal încântător, această mâncare de conopidă promite să încânte...
Mancare de conopidaO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Aceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macIncearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra
Comentarii