Se amesteca intr-un castronel sau intr-o farfurie adinca ouale cu faina, untul, Parmezanul, sarea si nucsoara pina se obtine o crema.
Supa* deja pregatita dupa cum va place voua de zarzavat sau de carne (clapon, gaina, pui sau vita) o filtram prin strecuratoare si o punem din nou la fiert. Cind supa clocoteste dam flacara la jumatate si turnam pe toata suprafata supei compozitia.
Punem capac si stingem focul. Lasam asa pina cind supa se mai raceste putin apoi servim.
supa* - cca un polonic pentru fiecare portie
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii