Se pun la fiert in apa cu sare toate cojile si capetele de legume si zarzavaturi pe care le pastram si le adunam la congelator, in timp. Asa congelate cum sant se pun in apa care fierbe si le lasam acolo pana sant gata (furculita intra usor in ele), dregem de sare (daca mai e cazul) si piper, punem si frunzele de dafin (doar daca ne place, nu e obligatoriu).
Spre final adauigam frunze de patrunjel si inchidem focul. Lasam putin sa stea dupa care strecuram ... cojile le aruncam si in vas ne va ramane o supa curata, limpede si cu gust foarte bun.
Se foloseste in locul apei la fiert orezul, cus cusul, sau chiar la unele supe
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii