Pasta E Fagioli - Supa de Fasole Boabe cu Paste

Complexitate
redusa
Pasta E Fagioli - Supa de Fasole Boabe cu Paste

Ingrediente

  • Ingrediente x2:
  • 100 gr paste mici
  • 1/2 cutie de fasole boabe rosie deja fiarta
  • 1 catel de usturoi
  • 1 morcov mediu
  • 1 tulpina de telina
  • 1 pahar cu suc de rosii (pulpa)
  • 50 gr de piept ardelenesc sau bacom
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru am pus eu dar se poate rozmarin si salvie sau timo (thyme)

Mod de preparare

Calim in ulei catelul de usturoi, morcovele si telina cubulete si baconul. Aruncam usturoiul si adaugam fasolea, sucul de rosii si supa sau apa si lasati sa fiarba la foc mic.

Dupa 30-40 minute adaugati pastele si le fierbeti al dente.
Adaugam cimbrul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate