Pappa Al Pomodoro

Complexitate
redusa
Pappa Al Pomodoro

Ingrediente

  • 1600 g roșii coapte
  • 10 căței de usturoi, curățați și feliați fin
  • 1 legătură mare de busuioc proaspăt, (eu am folosit Lemon Basil, un busuioc cu o aromă plăcută de lămâie)
  • 10 linguri ulei de măsline extra virgin, presat la rece
  • sare roz de Himalaya, după gust
  • piper negru proaspăt măcinat
  • 320 g pâine integrală, veche de 2-3 zile

Mod de preparare

Pappa al pomodoro sau supă din pâine și roșii, această delicioasă supă toscană – este o supă pe care toată lumea ar trebui să o încerce. Am folosit roșii Noire de Crimee, dar este delicioasă cu orice soi de roșii.

Această rețetă delicioasă, sănătoasă și săracă în calorii este inspirată din cartea lui jamie Oliver "Cu Jamie în Italia". Dupa cum zice si Jamie: " The great thing is that it only takes 20 minutes to cook, so go for it! ", să ne apucăm de treabă!

tăiam roșiile bucăți mari, adăugăm 3 căței de usturoi feliat și un sfert din frunzele de busuioc tocate mărunt. Stropim cu ulei de măsline extra virgin, presărăm cu sare și piper și le punem într-o tavă de copt la cuptor la 180 ° c pentru aproximativ 20 de minute. Prin această coacere, aroma roșiile devine intensă și concentrată.

În timp ce se coc roșiile în cuptor, Încălzim uleiul rămas într-o oală mare și adăugăm usturoiul și busuiocul rămas (păstrăm cateva frunze pentru ornat).

Amestecăm și călim ușor timp de 1 minut. Adăugăm roșiile rămase (800 g), 800 ml apa și fierbem 15 minute.

tăiem pâinea în bucăți mari și o adăugăm peste roșiile fierte, continuând fierberea la foc mic timp de 10 minute.

Adăugăm roșiile coapte și asezonam cu sare și piper dacă mai este nevoie.

Ornam cu frunze de busuioc.

Vom obține o delicioasă supă cu un gust dulce de roșie în armonie cu un minunat gust de busuioc.

Va doresc Poftă Bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Strudel delicios cu fructe, cu un aluat foietat usor de facut

Strudel delicios cu fructe, cu un aluat foietat usor de facut

Strudel delicios cu fructe, cu un aluat foietat usor de facut
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor
Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

Încântă-ți papilele gustative cu această rețetă rafinată de spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate....

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate
Cele mai apreciate rețete
Tocana de legume cu morcov si orez - conserva pentru iarna
1
Conserve, muraturi

Tocana de legume cu morcov si orez - conserva pentru iarna

Tocana de legume cu morcov si orez este o conserva minunata pentru iarna, care nu lipseste niciodata din camara mea.

Tocana de legume cu morcov si orez - conserva pentru iarna
Tavalita cu Nuca
3
Dulciuri

Tavalita cu Nuca

Tavalita cu Nuca
Cum se face sucul de roșii pentru iarnă
4
Conserve, muraturi

Cum se face sucul de roșii pentru iarnă

Cum se face sucul de roșii pentru iarnă
Parteneri
Perisoare in sos de rosii la multicooker
Bucataras.RO

Perisoare in sos de rosii la multicooker

Perisoare in sos de rosii la multicooker
Dulceata de caise
Culinar.RO

Dulceata de caise

Am avut cateva caise pe acasa care stateau sa se strice . In urma cu vreo luna si jumatate am comandat Green Sugar gelifiant...

Dulceata de caise
Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise
Gustos.RO

Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise

Galette cu caise - reteta de tarta rustica cu caise. Descopera cum sa prepari o tarta delicioasa si usor de facut, perfecta...

Galette cu caise. Reteta de tarta rustica cu caise
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia