Plecam la drum pentru a pregati aceasta ciorba, incepand cu spalatul legumelor, curatatul lor apoi taiem cartofii cuburi, cei doi ardei grasi, ceapa.
2 morcovi ii v-om taia rondele si-i v-om adauga cu celelalte legume intr-o tigaie pentru a le cali intr-un mod mai sumar. Pregatim vasul de ciorba cu apa pe jumatate iar cand apa fierbe adaugam legumele calite si lasam sa fiarba.
Intr-un alt vas mai mic punem iaurtul si ouale, le omogenizam bine adaugand o lingura de otet si o cana cu apa rece.
1 morcov i-l v-om da prin razatoarea fina, dupa care intr-o tigaie i-l vom cali, trecem la sarat si acrit cioba dupa gust iar cand constatam ca este fiarta oprim plita. Dupa 5 minute luam vasul mic ce contine dressingul si v-om adauga polonic dupa polonic zeama din oala si v-om amesteca continuu.
Fiind gata si aceasta operatie turnam dressingul pesteciorba din oala.
Se va orna cu verdeata si se va servi fierbinte.
Poate fi inclusa in compozitia oricarui meniu.
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateVa prezint un desert clasic si anume, salam de biscuiti .Exista multe retete a acestui salam,insa eu o fac dupa metoda...
Desert salam de biscuiti cu arahide si nuciUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii