Plecam la drum pentru a pregati aceasta ciorba, incepand cu spalatul legumelor, curatatul lor apoi taiem cartofii cuburi, cei doi ardei grasi, ceapa.
2 morcovi ii v-om taia rondele si-i v-om adauga cu celelalte legume intr-o tigaie pentru a le cali intr-un mod mai sumar. Pregatim vasul de ciorba cu apa pe jumatate iar cand apa fierbe adaugam legumele calite si lasam sa fiarba.
Intr-un alt vas mai mic punem iaurtul si ouale, le omogenizam bine adaugand o lingura de otet si o cana cu apa rece.
1 morcov i-l v-om da prin razatoarea fina, dupa care intr-o tigaie i-l vom cali, trecem la sarat si acrit cioba dupa gust iar cand constatam ca este fiarta oprim plita. Dupa 5 minute luam vasul mic ce contine dressingul si v-om adauga polonic dupa polonic zeama din oala si v-om amesteca continuu.
Fiind gata si aceasta operatie turnam dressingul pesteciorba din oala.
Se va orna cu verdeata si se va servi fierbinte.
Poate fi inclusa in compozitia oricarui meniu.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii