Luskos

Complexitate
redusa
Luskos

Ingrediente

  • - o varza (nu prea mare);
  • - 450 g sunca afumata de casa, sau sunca afumata de casa, sau kaiser;
  • - 1 l de smantana;
  • - 2 linguri de faina;
  • - marar;
  • - sare;
  • - delikat

Mod de preparare

Se pune carnea (pe care o preferati din toate pe care le-am enumerat eu mai sus) la fiert si condimentam deocamdata cu putina sare si delikat (pentru ca toate carnurile enumerate contin sare si vom gusta la final).

Dupa ce carnea este fiarta punem varza taiata fideluta si mararul.
Intr-o farfurie punem 2 linguri de faina si putina smantana si frecam bine pana devine ca o pasta (fara cocoloase), iar apoi punem si restul smantanii.

Spre finalul fierberii punem in oala compozitia de smantana si mai lasam sa dea vreo 5 minute in clocot.

Este o supica foarte buna si dulce.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu miere si multa frisca
1
Romania

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Vinete grecesti
2
Romania

Vinete grecesti

Vinete grecesti
Prajitura cu foi si gem de prune
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Prajitura Tosca
4
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura Sau Rulada cu Mere
5
Romania

Prajitura Sau Rulada cu Mere

Prajitura Sau Rulada cu Mere