Ciupercile se lasa in apa 20 de minute. Apoi se pun la fiert impreuna cu condimentele si foile de dafin. Se fierb jumatate de ora. Apoi se curata cartofii, se taie cuburi si se adauga la supa. Se mai adauga apa daca e nevoie si se fierbe pana sunt gata catofii.
Intr-o cratita se topeste untul, peste se pune lingura de faina si se amesteca, apoi adauga smatana si se lasa se fiarba un pic amestecand in continuu pana se ingroasa. Se toarna peste supa si se lasa sa fierba cateva minute.
Lingura de otet se adauga numai daca doriti si numai dupa 5 minute dupa ce ati inchis flacara la supa, altfel se branzeste supa.
Supa asta se face in Slovakia in zilele de dinainte de Craciun cand slovacii incearca sa se abtina de la carne.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii