Gazpacho II

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt pasta fina:
  • 2 rosii decojite
  • 1 castravete curatat de coaja
  • 1/4 ceasca ulei de masline
  • 1/3 ceasca zeama de lamaie
  • o jumatate lingurita de sare
  • un praf de piper
  • 1 catel de usturoi
  • Apoi se mai adauga:
  • 2 rosii
  • 1 castravete
  • 1 ardei gras rosu
  • un sfert de ceapa
  • patrunjel

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele pt pasta fina in blender si se amesteca bine.
Apoi, aceasta se toarna intr-un bol si se aduga rosiile, castravetele, ardeiul si ceapa taiate cubulete mici.
La sfarsit, se orneaza cu patrunjel tocat.
Este o supa foarte racoritoare, care vara, se serveste cu cuburi de gheata intregi sau pisate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc