Ingrediente

200 g carne amestec (porc+vita) tocata
1 ceapa
1 morcov
1 pastarnac
2 rosii
1/2 ardel kapia rosu
patrunjel
1 canita orez
1 ou
1 cana cu bors acru de putina
1 lingurita faina alba

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Numar portii

PORȚII

6 portii
Pentru inceput, vom curata legumele si le vom taiat marunt, dupa care intr-o oala,vom pune 2-3 linguri de ulei si vom scalda legumele: ceapa, morcovul, pastarnacul, ardeiul kapia si patrunjelul in ulei pana devin sticloase. Turnam apa calduta peste legume si lasam la fiert circa 20 minute, timp in care ne ocupam de perisoare.
Pentru acestea, vom amesteca carnea tocata cu ceapa tocata marunt, orezul, oul, faina, patrunjel verde tocat. Amestecam bine, condimentand cu sare si piper si incepem sa formam perisoare, cat mai mici, ajutandu-ne de un bol cu apa rece. Adaugam rosiile blenduite in oala cu legumele si dupa 2-3 clocote, adaugam cu grija perisoarele formate, avand grija sa reducem din intensitatea focului. Potrivim de sare, piper si punem acrim dupa gust.
Cand ciorba este gata, presaram patrunjel verde si o servim dreasa cu smantana dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de perisoare" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de perisoare