Se ia o mana de bunicuta simpatica si dulce si se apuca de treaba.
Ne apucam de curatat cartofii si taiat cubulete. Intre timp, taiem ceapa marunt si o punem la calit impreuna cu unsoarea. Cand este calita bine ceapa, pana devine sticloasa, turnam apa de izvor peste ea si lasam la fiert. Acolo punem si osul afumat. Dupa vreo 15 min, cand incepe sa fiarba bine, punem si cartofii. Cam dupa vreo jumatate de ora, putem turna si rosiile taiate cubulete. Punem sare dupa gust.
La sfarsit, se drege ciorba cu smantana sanatoasa amestecata cu un galbenus de ou de munte.
Putem pune la final, patrunjel maruntit.
Pofta buna!!
Ciorba se serveste frumos pe o patura, la umbra unui brad.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii