Se ia o mana de bunicuta simpatica si dulce si se apuca de treaba.
Ne apucam de curatat cartofii si taiat cubulete. Intre timp, taiem ceapa marunt si o punem la calit impreuna cu unsoarea. Cand este calita bine ceapa, pana devine sticloasa, turnam apa de izvor peste ea si lasam la fiert. Acolo punem si osul afumat. Dupa vreo 15 min, cand incepe sa fiarba bine, punem si cartofii. Cam dupa vreo jumatate de ora, putem turna si rosiile taiate cubulete. Punem sare dupa gust.
La sfarsit, se drege ciorba cu smantana sanatoasa amestecata cu un galbenus de ou de munte.
Putem pune la final, patrunjel maruntit.
Pofta buna!!
Ciorba se serveste frumos pe o patura, la umbra unui brad.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii