Oasele de porc spalate, le punem la fiert cu 4-5 l apa si putina sare, le fierbem pana ce cade carnea de pe os.
Intre timp curatam si tocam legumele cat mai marunt.
Rosiile le decojiom si le tocam marunt.
Scoatem carnea intr-un bol, adaugam morcovul, ceapa, fasolea verde rupta bucatele. Lasam sa fiarba cca. 10 min, dupa care adaugam ardeii, foile de dafin, lasam sa fiarba cca. 10 min, dupa care adaugam rosiile, pasta de rosii, carnea de pe oase si lasam sa fiarba cca 5 min.
Potrivim cu sare, piper, boia de ardei dupa gust, o mana de fidea.
Intr-un bol adaugam smantana, leusteanul tocat, patrunjel verde, zeama de lamaie si adaugam treptat cu polonicul ciorba fierbinte pana ce ajungem la temperatura apropiata a ciorbei. Turnam in oala cu ciorba si mai lasam sa fiarba un clocot.
Usturoiul pisat il punem intr-o strecuratoare, adaugam cimbru si cu polonicul luam ciorba fierbinte si turnam peste usturoi, tinand strecuratoarea deasupra ciorbei (de 3-4 ori).
Trebuie sa dea un gust aparte ciorbei, nu il adaugam in ciorba usturoiul.
Oprim focul si pregatim bolurile pentru a servi ciorba gustoasa.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii