Punem carnea de pui la fiert impreuna cu ceapa, avand grija sa adunam spuma care se aduna la suprafata. Intre timp sa fim eficienti - pregatim legumele (morcovii, ardeii, albitura): le spalam si le tocam in cubulete mici.
Cand carnea de pui este fiarta o scoatem din supa si adaugam legumele sa fiarba. Curatam de carnea de pui de pe oase si o rupem fasiute. Adaugam la supa noastra carnea de pui si continuam cu fierberea. Condimentam cu sare, piper si amestec de legume uscate sau Knorr.
Intr-un vas punem smantana, usturoiul pisat si cele trei galbenusurile pe care le omogenizam bine. Cand legumele din ciorba au fiert, luam vasul de pe foc si adaugam in smantana un polonic de supa, apoi turnam smantana astfel diluata in supa initiala. Procedam asa pentru a nu taia smantana. Este recomandat ca smantana sa fie la temperatura camerei.
Mai lasam sa fiarba cateva clocote, potrivim de sare si piper dupa gust. . . si gata ciorba radauteana.
Se serveste cu surplus de smantana (daca preferati) si ardei iute, pastai iuti sau otet. . . pofta buna sa aveti! ! !
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii