Ciorba Racoritoare de Sfecla Rosie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g sfecla rosie (o sfecla de marime medie)
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 250 ml bors sau 2 linguri praf de bors
  • ulei
  • leustean
  • patrunjel
  • 2 cartofi

Mod de preparare

Morcovul, patrunjelul si ceapa se rad pe razatoarea cu gauri mari si se inabusa cam 2 minute in 3 linguri de untdelemn.

Se stinge cu 2 l apa rece si se fierbe 30 minute.

Sfecla curatata se rade pe razatoarea cu gauri mari, iar cartofii se taie cubulete. Se adauga in supa care fierbe.

Cand toate sunt fierte se acreste cu bors sau zeama de lamaie.

Pentru aroma se adauga patrunjel si leustean tocat. Un clocot si gata

Se poate servi calda sau si mai bine rece, ca sa iti aduca aminte de gustul ciorbei de loboda de la tara.
Pofta bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici