Morcovul, patrunjelul si ceapa se rad pe razatoarea cu gauri mari si se inabusa cam 2 minute in 3 linguri de untdelemn.
Se stinge cu 2 l apa rece si se fierbe 30 minute.
Sfecla curatata se rade pe razatoarea cu gauri mari, iar cartofii se taie cubulete. Se adauga in supa care fierbe.
Cand toate sunt fierte se acreste cu bors sau zeama de lamaie.
Pentru aroma se adauga patrunjel si leustean tocat. Un clocot si gata
Se poate servi calda sau si mai bine rece, ca sa iti aduca aminte de gustul ciorbei de loboda de la tara.
Pofta bună!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii