Ciorba de vita cu galuste bavareze

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
medie
Ciorba de vita cu galuste bavareze

Ingrediente

  • 500 g pulpa de vita
  • 100 g unt
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi micuti
  • 1 dovlecel
  • 1 radacina telina mica
  • amestec ierburi de gradina
  • sare
  • boia de ardei iute
  • piper
  • Galuste bavareze
  • 1/2 paine feliata veche de o zi
  • 50 g pesmet
  • 2 oua
  • 120 ml lapte
  • 1 ceapa rosie
  • 70 g unt
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Taiem untul bucati si il topim in oala in care vom face ciorba. Cand s-a topit, adaugam carnea taiata bucati si prajim pe ambele parti.
Scoatem carnea intr-o farfurie, acoperim cu capac.
In untul topit adaugam ceapa data prin razatoare, un morcov dat prin razatoare, lasam 2-3 min sa se caleasca.
Adaugam restul de legume taiate cubulete, carnea si apa pana ce se umple oala (eu am folosit 4 l).
Adaugam condimente dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic spre mare.
Galustele: rupem bucati feliile de paine, adaugam 1/2 legatura patrunjel verde. Adaugam ceapa calita in untul topit, ouale batute cu laptele si condimente dupa gust, amestecam pana ce se omogenizeaza.
Cu mainele umede formam galustele de marimile unei mingi de ping -pong.
Cand carnea este fiarta, adaugam galustele si lasam sa fiarba la foc mic pana ce se ridica la suprafata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
1
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Tartiflette- specialitate Savoyarda
2
Mancaruri cu carne

Tartiflette- specialitate Savoyarda

Tartiflette- specialitate Savoyarda
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
3
Dulciuri

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute

Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
Clatite cu dovlecel si branza
4
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.