Taiem untul bucati si il topim in oala in care vom face ciorba. Cand s-a topit, adaugam carnea taiata bucati si prajim pe ambele parti.
Scoatem carnea intr-o farfurie, acoperim cu capac.
In untul topit adaugam ceapa data prin razatoare, un morcov dat prin razatoare, lasam 2-3 min sa se caleasca.
Adaugam restul de legume taiate cubulete, carnea si apa pana ce se umple oala (eu am folosit 4 l).
Adaugam condimente dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic spre mare.
Galustele: rupem bucati feliile de paine, adaugam 1/2 legatura patrunjel verde. Adaugam ceapa calita in untul topit, ouale batute cu laptele si condimente dupa gust, amestecam pana ce se omogenizeaza.
Cu mainele umede formam galustele de marimile unei mingi de ping -pong.
Cand carnea este fiarta, adaugam galustele si lasam sa fiarba la foc mic pana ce se ridica la suprafata.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii