Ciorba de vita cu galuste bavareze

Postat pe: 07-08-2018
(0)

Ingrediente

500 g pulpa de vita
100 g unt
1 ceapa
3 morcovi micuti
1 dovlecel
1 radacina telina mica
amestec ierburi de gradina
sare
boia de ardei iute
piper
Galuste bavareze
1/2 paine feliata veche de o zi
50 g pesmet
2 oua
120 ml lapte
1 ceapa rosie
70 g unt
sare
piper
nucsoara
patrunjel verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

6 portii
Taiem untul bucati si il topim in oala in care vom face ciorba. Cand s-a topit, adaugam carnea taiata bucati si prajim pe ambele parti.
Scoatem carnea intr-o farfurie, acoperim cu capac.
In untul topit adaugam ceapa data prin razatoare, un morcov dat prin razatoare, lasam 2-3 min sa se caleasca.
Adaugam restul de legume taiate cubulete, carnea si apa pana ce se umple oala (eu am folosit 4 l).
Adaugam condimente dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic spre mare.
Galustele: rupem bucati feliile de paine, adaugam 1/2 legatura patrunjel verde. Adaugam ceapa calita in untul topit, ouale batute cu laptele si condimente dupa gust, amestecam pana ce se omogenizeaza.
Cu mainele umede formam galustele de marimile unei mingi de ping -pong.
Cand carnea este fiarta, adaugam galustele si lasam sa fiarba la foc mic pana ce se ridica la suprafata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de vita cu galuste bavareze" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de vita cu galuste bavareze