Varza se taie fideluta. Ceapa se curata si se taie marunt.
Carnatul se taie rondele si se pune la prajit intr-o oala adanca in uleiul incalzit impreuna cu pudra de paprika.
Se adauga ceapa si se calesc impreuna. Se pune apoi varza si se gateste pana se inmoaie putin varza.
Puneti sare, piper si concentratul de rosii.
Se acopera varza cu apa clocotita.
Acoperiti si se lasa la fiert 50 minute (verificati daca varza este fiarta si adaugati apa daca doriti o ciorba mai lichida).
Cand este gata, puneti smantana si verdeata tocata.
Serviti fierbine cu mamaliga sau paine completa. Decorati cu sare neagra de Hawaï.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii