Se curata varza bine si se pune la fiert in apa. Punem mai multa apa de la inceput, deoarece in timpul fierberii se mai evapora. Intre timp, taiem ceapa si morcovul cubulete si le calim in ulei. Dupa ce varza s-a fiert pe jumatate, adaugam ceapa si morcovul, impreuna cu uleiul. Lasam sa fiarba aproximativ 10 minute, dupa care adaugam cartoful taiat cubulete.
Astfel ciorba va mai fierbe aproximativ 15 minute la foc potrivit, sau pana ce cartoful se fierbe. Intre timp vom amesteca smantana, galbenusurile si faina intr-un castron si vom adauga treptat zeama de la ciorba, bineinteles amestecand continuu. Cand s-a umplut castronul cu zeama, acesta se va varsa treptat in ciorba, amestecand cu grija.
Se mai lasa 10 minute, dupa care se condimenteaza dupa gust cu sare, vegeta si piper. Dupa ce am oprit focul se adauga mararul tocat marunt.
Se serveste calda, iar daca mai este nevoie se mai adauga smantana.
Pofta buna!!!
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosCarnea de vita/vitel se prepara mai greoi in mod normal, dar multicookerul i-a venit de hac. Adevarul este ca nu stim...
Friptura de vitel la MulticookerO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii