Se curata varza bine si se pune la fiert in apa. Punem mai multa apa de la inceput, deoarece in timpul fierberii se mai evapora. Intre timp, taiem ceapa si morcovul cubulete si le calim in ulei. Dupa ce varza s-a fiert pe jumatate, adaugam ceapa si morcovul, impreuna cu uleiul. Lasam sa fiarba aproximativ 10 minute, dupa care adaugam cartoful taiat cubulete.
Astfel ciorba va mai fierbe aproximativ 15 minute la foc potrivit, sau pana ce cartoful se fierbe. Intre timp vom amesteca smantana, galbenusurile si faina intr-un castron si vom adauga treptat zeama de la ciorba, bineinteles amestecand continuu. Cand s-a umplut castronul cu zeama, acesta se va varsa treptat in ciorba, amestecand cu grija.
Se mai lasa 10 minute, dupa care se condimenteaza dupa gust cu sare, vegeta si piper. Dupa ce am oprit focul se adauga mararul tocat marunt.
Se serveste calda, iar daca mai este nevoie se mai adauga smantana.
Pofta buna!!!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii