1) Tai zarzavaturile de supa cubulete; cartofii felii groase pe lungime; ceapa marunt si varza fideluta.
2) Le calesti in ulei bine incins, mai intai ceapa si zarzavaturile, apoi adaugi varza si 150 ml apa fierbinte. Lasi totul sa fiarba acoperit 15 minute la foc moderat.
3) Adaugi ciupercile intregi si mai fierbi inca 10 minute. Completezi cu 1,5 l apa calda si cand da in fiert adaugi bulionul, cimbrul, nucsoara, sare si piper dupa gust si lasi sa fiarba inca 1-2 minute.
Se serveste fierbinte, garnisita cu marar verde.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii