Ciorba de stevie cu omleta

Portii
10
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de stevie cu omleta

Ingrediente

  • sare
  • circa 600 g stevie curatata
  • 3 fire ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1/2 telina mica
  • 1 ardei gras rosu
  • 500 ml bors(depinde cat de acra doriti)
  • 250 ml suc de rosii(facut in casa....un suc concentrat si dulce.....tare bun!)
  • 2-3 fire leustean
  • piper
  • Pentru omleta
  • 6 oua
  • sare
  • piper macinat
  • 3-4 fire patrunjel verde
  • ulei

Mod de preparare

Curatam stevia indepartand nervura principala a acesteia si apoi o spalam frunza cu frunza.
Curatam si spalam legumele.
Morcovul,pastarnacul si telina le taiem cubulete mici si le punem la fiert intr-o oala cu apa(circa 3 l) in care am pus un strop de sare.
Lasam sa fiarba circa 10 min dupa care adaugam ardeiul, taiat si el cubulete.
Lasam inca 10 min la fiert si adaugam ceapa si stevia taiate marunt .Completam cu apa daca aceasta a scazut.
Se lasa la fiert pana ce toate legumele sunt bine fierte apoi se adauga sucul de rosii.
Fierbem borsul separat si il adaugam si pe el odata cu sucul de rosii.
Adaugam si leusteanul taiat marunt ,potrivim dupa gust de sare si piper si lasam ciorba sa dea in cateva clocote apoi targem de pe foc.
Facem o omleta, batem ouale cu sare si adaugam patrunjel verde taiat marunt.Condimentam cu piper.Amestecam.
Incingem o tigaie in care am pus putin ulei si punem amestecul de oua la prajit.Cand omleta este gata o scoatem cu ajutorul unei spatule pe un tocator si o taiem felii.
Adaugam omleta in ciorba , amestecam usor,lasam ciorba sa se racoreasca un pic dupa care poftiti la masa! Pofta buna!
Mie imi place calda dar poate fi servita si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
1
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
2
Dulciuri

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute

Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
5
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Parteneri
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.