Pentru inceput, spalam foarte bine salata verde frunza cu frunza. De preferat este sa o rupeti, nu sa o taiati.
Baconul si kaiserul le taiem cubulete, fasii, dupa preferinta fiecaruia. Le calim intr-o oala, cu putin ulei. Adaugam usturoiul pisat si-l lasam sa se rumeneasca. Cand este gata, punem salata rupta bucati si o lasam sa-si lase apa, amestecand sa nu se prinda de fundul oalei.
Cand salata a lasat toata apa, adaugam laptele si o lasam sa fiarba.
Cand este aproape gata, batem cele trei oua cu sare si piper si turnam in oala, peste salata.
Potrivim ciorba cu otet dupa gust.
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii