Ciorba de salata verde cu kaiser si bacon

Portii
8
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie
Ciorba de salata verde cu kaiser si bacon

Ingrediente

  • 2 salate mari
  • 100 gr de bacon
  • 100 gr de kaiser
  • 4 catei de usturoi
  • 500 gr de lapte
  • 3 oua
  • otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru inceput, spalam foarte bine salata verde frunza cu frunza. De preferat este sa o rupeti, nu sa o taiati.

Baconul si kaiserul le taiem cubulete, fasii, dupa preferinta fiecaruia. Le calim intr-o oala, cu putin ulei. Adaugam usturoiul pisat si-l lasam sa se rumeneasca. Cand este gata, punem salata rupta bucati si o lasam sa-si lase apa, amestecand sa nu se prinda de fundul oalei.

Cand salata a lasat toata apa, adaugam laptele si o lasam sa fiarba.

Cand este aproape gata, batem cele trei oua cu sare si piper si turnam in oala, peste salata.

Potrivim ciorba cu otet dupa gust.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa