Prajesti in putin ulei costita taiata bucatele si o lasi la racit. Intre timp bati bine ouale cu un praf de sare si cu smantana, apoi le rastorni peste costita racita si prepari, pe foc, o omleta pe care o scoti pe o farfurie. Cand este racita o rulezi si o tai fidelute, dar nu foarte subtiri(ca niste taietei lati).
In oala de supa calesti in putin ulei ceapa pana se aureste, apoi adaugi usturoiul zdrobit si imediat 2-3 litri de apa si lasi sa fiarba.
Intre timp, speli bine salata si o tai bucatele (sau o rupi) si o adaugi in oala, cand apa clocoteste. Cand salata este facuta, pui omleta taiata, asezonezi si dregi ciorba cu iaurt si zeama de lamaie
Dupa cateva clocote iei de pe foc, adaugi verdeata tocata marunt, acoperi si dupa 5 min poti servi.
Cine doreste, poate inlocui partial iaurtul cu smantana, sau se poate servi ciorba in farfurie. cu 1-2 linguri de smantana.
Acesta este optional.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii