Carnea se spala foarte bine in apa rece si se pune la fiert, adunand spuma formata ori de cate ori este necesar.
Intre timp se curata legumele, se spala si se toaca marunt. Se adauga peste carne si se fierb impreuna pana ce acestea din urma sunt suficient patrunse.
Se sareaza dupa gust, se acreste cu bors si se coloreaza cu suc de rosii,
Cand da in clocot, se adauga taieteii.
Se continua fierberea inca 5 minute aproximativ. Dupa ce se ia ciorba de pe foc, se presara verdeturile (patrunjel, leustean)
Pentru taietei se procedeaza astfel: se amesteca ouale cu faina, framantandu-se un aluat moale, elastic. Aluatul obtinut se intinde, pe o suprafata bine infainata (pe o hartie de copt), intr-o foaie subtire, uniforma. Se lasa sa se usuce, se ruleaza si se taie in fasii subtiri. Se rasfira taieteii si se cern pentru a elimina surplusul de faina.
Se serveste calda. Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii