Carnea o spalam si o taiem fasii lungi, iar legumele le curatam si le taiem marunt (mie imi place ca morcovul si pastarnacul sa le tai cubulete mici, dar se pot da si pe razatoare).
Intr-o oala punem la fiert fasiile de carne cu putina sare si cand a inceput sa fiarba spumam bine, apoi adaugam legumele si pasta de ardei pe care am preparat-o din toamna la borcan.
Lasam sa fiarba la oala sub presiune circa 20 minute sau la oala simpla pana cand carnea este bine fiarta, la fel si legumele.
Dupa ce au fiert adaugam si taiteii (eu am folosit taitei lati care sunt facuti cu ou, dar voi puteti pune de care aveti) si lasam sa fiarba atat cat scrie pe ambalaj, in cazul meu 11 minute.
Stingem focul si ne ocupam de smantana cu galbenusurile pe care le amestecam intr-un bol, iar peste adaugam cate un polonic de ciorba si amestecam energic cu un tel, dupa 3,4 polonice
turnam compozitia din bol in oala cu ciorba.
Potrivim de sare si acrim cu bors dupa gust, iar la final presaram patrunjel verde.
Se serveste cu paine si ardei iuti.
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii