Intr-o oala se pun 2 l de apa si se pun pe foc sa fiarba. Ceapa verde si patrunjelul, mararul si leusteanul se toaca marunt. Cand apa incepe sa fiarba se adauga ceapa verde, se lasa sa dea cateva clocote apoi se adauga spanacul, salata verde. Intre timp usturoiul se toaca marunt si se caleste intr-un pic de ulei. Se pune usturoiul calit in oala.
Se adauga jintuiala si se lasa sa mai dea cateva clocote. Se pune sare si piper apoi se adauga restul de verdeata. Se mai da un clocot si se stinge focul.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaUn dulce simplu și super apreciat în familia noastră!
Plăcintă cu brânză dulce și stafideMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii