Intr-o oala se pun 2 l de apa si se pun pe foc sa fiarba. Ceapa verde si patrunjelul, mararul si leusteanul se toaca marunt. Cand apa incepe sa fiarba se adauga ceapa verde, se lasa sa dea cateva clocote apoi se adauga spanacul, salata verde. Intre timp usturoiul se toaca marunt si se caleste intr-un pic de ulei. Se pune usturoiul calit in oala.
Se adauga jintuiala si se lasa sa mai dea cateva clocote. Se pune sare si piper apoi se adauga restul de verdeata. Se mai da un clocot si se stinge focul.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii