Spalam si taiem, daca e nevoie, tacamurile si le punem la fiert in apa rece.
Spumam si lasam sa fiarba bine carnea.
Intre timp taiem legumele: ceapa marunt, ardeii fasii, iar morcovii si telina le razuim pe razatoarea cu ochiuri mari.
Cand carnea este aproape fiarta, adaugam legumele si cimbrul. Completam cu apa.
Dupa vreo 10 minute punem cartofii, taiati cuburi si orezul.
Spre final, adaugam rosiile, lasam sa dea cateva clocote, apoi zeama de varza dupa gust.
Mai lasam sa fiarba putin, potrivim gustul de sare (daca mai e cazul) si punem leusteanul tocat marunt.
Servim cu ardei iute.
Sa aveti pofta!
Este delicioasa, mai ales dupa o noapte "grea". :)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii