Spalam si taiem, daca e nevoie, tacamurile si le punem la fiert in apa rece.
Spumam si lasam sa fiarba bine carnea.
Intre timp taiem legumele: ceapa marunt, ardeii fasii, iar morcovii si telina le razuim pe razatoarea cu ochiuri mari.
Cand carnea este aproape fiarta, adaugam legumele si cimbrul. Completam cu apa.
Dupa vreo 10 minute punem cartofii, taiati cuburi si orezul.
Spre final, adaugam rosiile, lasam sa dea cateva clocote, apoi zeama de varza dupa gust.
Mai lasam sa fiarba putin, potrivim gustul de sare (daca mai e cazul) si punem leusteanul tocat marunt.
Servim cu ardei iute.
Sa aveti pofta!
Este delicioasa, mai ales dupa o noapte "grea". :)
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUnii se feresc sa faca rulade, mie insa mi se par foarte simple. Aceasta este o gustare perfecta pentru orice ora, sa nu mai...
Aperitiv rulada cu spanac si branzeturiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii