Inainte de toate taiem osul de porc in mai multe bucati. Le spalam bine apoi le punem la fiert. Lasam sa fiarba aproximativ 1 ora. Intre timp tocam legumele marunt. Dupa cca 1 ora schimbam apa si continuam fierberea adaugand si legumele. Dupa ce s-au fiert legumele, adaugam orezul si amestecam din cand in cand ca sa nu se prinda.
Adaugati sare dupa gust. Dupa 5 minute punem si sucul de rosii, iar dupa cateva clocote adaugam si borsul dupa gust. La sfarsit adaugati patrunjelul si leusteanul. Eu am servit-o cu smantana. Este absolut delicioasa.
Am facut inca o prajitura simpla la Multicooker cu nuci, ciocolata si rom. De fapt e un fel de chec doar ca in forma rotunda....
Prajitura cu nuca si ciocolataRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
Comentarii