Ciorba de Porc cu Os Afumat

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de Porc cu Os Afumat

Ingrediente

  • os de porc afumat
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 cescuta de orez
  • bors
  • suc de rosii
  • leustean
  • patrunjel

Mod de preparare

Inainte de toate taiem osul de porc in mai multe bucati. Le spalam bine apoi le punem la fiert. Lasam sa fiarba aproximativ 1 ora. Intre timp tocam legumele marunt. Dupa cca 1 ora schimbam apa si continuam fierberea adaugand si legumele. Dupa ce s-au fiert legumele, adaugam orezul si amestecam din cand in cand ca sa nu se prinda.

Adaugati sare dupa gust. Dupa 5 minute punem si sucul de rosii, iar dupa cateva clocote adaugam si borsul dupa gust. La sfarsit adaugati patrunjelul si leusteanul. Eu am servit-o cu smantana. Este absolut delicioasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc