Ciorba de Pipotele si Inimioare

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie
Ciorba de Pipotele si Inimioare

Ingrediente

  • 400 grame amestec pipote si inimi
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 radacina albitura
  • 1 legatura patrunjel
  • telina
  • fidea
  • 1 cutie rosii intregi in suc
  • bors Maggi
  • sare

Mod de preparare

Spalam pipotele si inimile, le curatam bine si le punem la fiert in apa cu putina sare. Avem grija sa adunam spuma pe care o va lasa carnea.

Curatam si taiem in cubulete mici legumele (morcovii, telina, albitura. Tocam si coditele de patrunjel. Adaugam toate legumele in oala cu ciorba. Ceapa o punem intreaga, dar dupa ce a fiert o pasam si o punem in ciorba.

Cand carnea si legumele au fiert adaugam rosiile tocate marunt. Condimentam cu sare dupa gust. Mai lasam sa fiarba vreo 10 minute si apoi adaugam fideaua. La final punem in ciorba 2 linguri bors, pentru a da gust ciorbei.

Servim cu patrunjel proaspat tocat.

Pofta buna va doresc!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Prajitura Tosca
2
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
4
Dulciuri

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Parteneri
Placinta aperitiv
Bucataras.RO

Placinta aperitiv

Placinta aperitiv
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Tort Diplomat
Gustos.RO

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat