Carnea de vitel se curata de pielite, se spala si se da prin masina de tocat sau prin robotul de bucatarie. Se condimenteaza cu sare si marar, se adauga grisul si oul si se amesteca bine. Din carnea rezultata, cu mainile umede facem perisoare. Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei de masline. Dupa ce s-a inmuiat, se adauga si restul legumelor:morcovul, gogosarul, patrunjelul radacina, telina taiate ca pt ciorba. Se adauga o cescuta mica de apa, se pune capac peste oala si se lasa legumele sa se inabuse. Apoi se adauga apa peste legume atat cat dorim sa facem ciorba si sa tinem cont ca mai punem si bors. Cand da in clocot adaugam si perisoarele si lasam sa fiarba 30-40 minute. Dupa ce perisoarele sunt fierte, adaugam borsul, taiteii, sare dupa gust si lasam sa mai fiarba 5 minute. Oprim focul si adaugam patrunjelul si leusteanul tocate marunt.
Pofta buna!!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAm vazut aceasta prajitura la cateva fete pe Bucataras si am si pregatit-o. Pot sa va spun ca este nemaipomenita. O prajitura...
Prajitura frageda cu mere, de postMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii