Punem oasele de vita la fiert, in cca. 5 l de apa, lasam sa fiarba spumand de cate ori este nevoie.
Cand nu se mai formeaza spuma, adaugam telina, ceapa, morcovul tocate marunt si lasam sa fiarba legumele.
Intre timp, pregatim perisoarele, mai adaugam peste carne oua, patrunjel, ceapa (data prin razatoare si stoarsa de apa), grisul, amestecam bine pana ce se incorporeaza bine oul si devine o compozitie omogena.
Cu mainele umede, formam perisoarele pana terminam carnea.
Dupa ce au fiert legumele, adaugam rosiile taiate cubulete, ardeiul, sare si borsul cald si lasam sa fiarba pana ce sunt fierte, scoatem oasele de vita, adaugam dovlecelul tocat si lasam sa fiarba 5 min.
Dupa 5 min, adaugam perisoarele sa fiarba la foc mic, fara a amesteca, pana ce se ridica la suprafata.
La final, adaugam patrunjelul si leusteanul tocat, amestecam usor, putem servi cu smantana.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii