Ciorbă de miel reţetă. Se pune carnea la fiert, se i-a spuma, intre timp se caleste ceapa in putin ulei, doar ca sa devina aurie se adauga morcovul taiat pai, se caleste putin si se adauga in ciorba, patrunjelul se adauga in ciorba, se fieb, dupa care se adauga macrisul taiat fideluta.
Se face o dresatura din 2 galbenusuri si smantana, se adauga in ciorba, se acreste cu sare de lamaie dupa gust.
Se serveste cu smantana si ardei iute.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii