Ciorbă de miel reţetă

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ciorbă de miel reţetă
  • cap de miel
  • oase
  • bucatele de carnita cu os
  • 3 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 ceapa
  • 2 gramajoare de macris
  • 2 galbenusuri
  • smantana
  • sare de lamaie sare

Mod de preparare

Ciorbă de miel reţetă. Se pune carnea la fiert, se i-a spuma, intre timp se caleste ceapa in putin ulei, doar ca sa devina aurie se adauga morcovul taiat pai, se caleste putin si se adauga in ciorba, patrunjelul se adauga in ciorba, se fieb, dupa care se adauga macrisul taiat fideluta.

Se face o dresatura din 2 galbenusuri si smantana, se adauga in ciorba, se acreste cu sare de lamaie dupa gust.
Se serveste cu smantana si ardei iute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici