Loboda se spala, fara sa se rupa frunzele, in 2-3 ape; apoi se rup frunzele si varfurile fragede, se iau manunchi, se taie felii mai late care se vor pune in 1 1/2 l apa clocotita, impreuna cu ceapa taiata marunt si se vor fierbe circa 30 minute.
Ciorba se acreste cu bors. Se poate pune si o lingurita cu virf de "Vegeta" sau un virf de cutit de piper, se adauga sare cit mai este necesar si 1-2 linguri cu untdelemn in care se pune un virf de boia dulce, ca in reteta precedenta, pentru aspect.
Se drege cu samantana, apoi se sareaza si, pentru aroma, se adauga usturoi tocat si leustean.
Am ramas impresionata de prajitura Mirelei (miremirc), prajitura Continental. Astazi va prezint o abordare diferita a...
Prajitura condimentataDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de drob de miel. Drob traditional de miel reteta simpla pas cu pas. Reteta de drob de miel cu prapure si oua fierte....
Drob de miel
Comentarii