Spalam loboda bine sub jet de apa rece, apoi o taiem fideluta. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Punem ceapa la calit, apoi cand s-a inmuiat adaugam loboda si mai lasam cateva minute. Completam cu apa si lasam sa fiarba, la foc potrivit. Cand loboda s-a fiert se adaugam orezul spalat in mai multe ape. Lasam ciorba pe foc, pana cand orezul este bine fiert. Separat fiebem borsul si il adaugam in oala. Putem prepara ciorba si fara bors. Este la fel de gustoasa. Adaugam pasta de tomate si mai dam cateva clocote. Leusteanul bine spalat se taie marunt. Cand ciorba este gata, oprim focul si adaugam leustean verde deasupra. Cand nu suntem in post, putem drege ciorba cu un ou, este la fel de gustoasa. Servim ciorba calda, dar este o minunatie si rece.
Servim ciorba calda, dar este o minunatie si rece.
Aceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii