Spalam loboda bine sub jet de apa rece, apoi o taiem fideluta. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Punem ceapa la calit, apoi cand s-a inmuiat adaugam loboda si mai lasam cateva minute. Completam cu apa si lasam sa fiarba, la foc potrivit. Cand loboda s-a fiert se adaugam orezul spalat in mai multe ape. Lasam ciorba pe foc, pana cand orezul este bine fiert. Separat fiebem borsul si il adaugam in oala. Putem prepara ciorba si fara bors. Este la fel de gustoasa. Adaugam pasta de tomate si mai dam cateva clocote. Leusteanul bine spalat se taie marunt. Cand ciorba este gata, oprim focul si adaugam leustean verde deasupra. Cand nu suntem in post, putem drege ciorba cu un ou, este la fel de gustoasa. Servim ciorba calda, dar este o minunatie si rece.
Servim ciorba calda, dar este o minunatie si rece.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAtunci cand Oana, de la Savori Urbane, a postat reteta de tort de orez cu cocos si fructe, am stiut imediat ca o voi presta...
Tort de orez cu cocos si fructeSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii