Ciorba de legume

Postat pe: 09-12-2016
(0)

Ingrediente

3 cartofi
2 ardei kapia
2 dovlecei
1 pastarnac
2 morcovi
5-6 frunze salata verde
2-3 linguri ulei de masline
300 ml suc de rosii
2-3 fire mici de telina verde
zeama de la 2 lamai
sare

Mod de preparare

PREGĂTIRE

15min

GĂTIRE

50min

PORȚII

8 portii
Curatam si spalam legumele. Taiem cubulete cartofii, dovleceii, pastarnacul, morcovul, ardeiul. Cubuletele de cartofi le punem intr-un vas si le acoperim cu apa, pentru a nu-si schimba culoarea pana in momentul adaugarii in ciorba. Punem intr-o oala, pastarnacul, morcovul si ardeiul. Amestecam si acoperim cu apa calduta (2-3 l de apa, in functie de ce cantitate de ciorba dorim sa facem). Adaugam sare si lasam la fiert circa 15-20 min, dupa care, adaugam cartofii si mai lasam inca 10-15 min la fiert. Urmeaza sa adaugam dovleceii, salata (rupta cu mana) si uleiul de masline. Lasam pana cand toate legumele sunt complet fierte si apoi adaugam sucul de rosii, zeama de lamaie si o frunza de telina taiata marunt. Potrivim de sare. Lasam la fiert circa 10 min, dupa care tragem de pe foc. Cand servim, asezonam cu frunze de telina taiata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de legume" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Aparat de vidare V3840-I

- 200 lei
1199.99 lei
999.99 lei

Comentarii

Fi primul care lasa un comentariu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de legume