Legumele le curatam de coaja .
Ceapa o taiem cat mai mic posibil, cartofii si gulia cubulete iar morcovi rotunzi dar subtiri . Rosia decojita o taiem cubulete mici .
Intr-o oala punem uleiul la incins si calim in el putin ceapa si morcovul. Morcovul va lasa din culoare in ulei .
Adaugam cartofii , gulia,tija de telina taiata si ea si amestecam de cateva ori.
Peste legume adaugam apa calda , sau daca doriti o supa mai consistenta se poate adauga supa de carne.
Lasam sa fiarba totul iar la sfarsit asezonam cu sare si piper sau cu vegeta ,dupa gust si preferinte.
Taiem cateva frunze de patrunjel si presaram in supa .
Servim acrita cu zeama de lamaie sau merge foarte bine cu smantana.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii