Fasolea uscata am ales-o si am pus-o in apa cu bicarbonat de sodiu, la hidratat, peste noapte.
Soricii i-am pus in apa calduta sa se inmoaie peste noapte si sa iasa sarea din ei .
A doua zi, spalam fasolea si o punem la fiert in apa calda, se lasa sa fiarba 10 minute. Dupa acest timp scurgem apa cu atentie sa nu ne ardem si adaugam alta apa fierbinte peste fasole si o lasam sa fiarba .
Adaugam si sorici care s-au inmuiat peste noapte.
Legumele le curatam si le spalam bine . Morcovul il taiem rondele mai groase, pastarnacul cuburi, iar ceapa solzisori. Fasolea verde, pastai , o spalam si o rupem daca pastaile sunt lungi.
Cand fasolea uscata este aproape fiarta, adaugam in ea ceapa solzisori, morcovul rondele, pastarnacul cuburi si fasolea pastai.
Lasam sa fiarba pana se inmoaie toate legumele.
Adaugam usturoiul pisat si rosia decojita si taiata cubulete si pudra de ghimbir.
Asezonam cu sare si lasam sa mai dea cateva clocote .
Adaugam fruzele de tarhon si oprim focul .
Seviti calda cu muraturi asortate .
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii