Fasolea uscata am ales-o si am pus-o in apa cu bicarbonat de sodiu, la hidratat, peste noapte.
Soricii i-am pus in apa calduta sa se inmoaie peste noapte si sa iasa sarea din ei .
A doua zi, spalam fasolea si o punem la fiert in apa calda, se lasa sa fiarba 10 minute. Dupa acest timp scurgem apa cu atentie sa nu ne ardem si adaugam alta apa fierbinte peste fasole si o lasam sa fiarba .
Adaugam si sorici care s-au inmuiat peste noapte.
Legumele le curatam si le spalam bine . Morcovul il taiem rondele mai groase, pastarnacul cuburi, iar ceapa solzisori. Fasolea verde, pastai , o spalam si o rupem daca pastaile sunt lungi.
Cand fasolea uscata este aproape fiarta, adaugam in ea ceapa solzisori, morcovul rondele, pastarnacul cuburi si fasolea pastai.
Lasam sa fiarba pana se inmoaie toate legumele.
Adaugam usturoiul pisat si rosia decojita si taiata cubulete si pudra de ghimbir.
Asezonam cu sare si lasam sa mai dea cateva clocote .
Adaugam fruzele de tarhon si oprim focul .
Seviti calda cu muraturi asortate .
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii