Ingrediente

1 piept de curcan de tara
1 kg cartofi noi
2 morcovi
1 radacina de patrunjel
1/4 bucata radacina de telina
2 fire ceapa verde
500 gr smantana cu grad scazut de grasime
5 oua
bors acru dupa gust
sare dupa gust
1 legatura de leustean
1 capatana de usturoi
1 ardei gras rosu

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h:20min
Numar portii

PORȚII

12 portii
Se taie pieptul de curcan in bucati potrivit de mari si se pune la fiert cu apa, sare si capatana de usturoi. Cand carnea este aproape fiarta, se scoate, se strecoara supa, se taie carnea in cubulete si se pune iarasi la fiert in supa rezultata. Se adauga peste supa ceapa verde toacata marunt, morcovul felii cat de mari va place, radacina de patrunjel si telina taiate marunt, ardeiul gras tocat, cartofii taiati cuburi si se fierb la foc potrivit. Cand toate sunt fierte, se adauga bors acru, sare dupa gust si se lasa sa clocoteasca cateva minute, nu mai mult de cinci minute si se opreste focul.
Intr-un vas, se pun ouale si se mixeaza, se adauga smantana si se continua mixarea. Se ia cu polonicul ciorba din oala si se pune peste smantana, amestecand usor sa nu se branzeasca smantana si apoi se toarna in oala cu ciorba, amestecandu-se usor. La final, se adauga leustean tocat marunt. Sa aveti pofta, dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de curcan" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de curcan