Ciorba cu Dovlecei

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Ciorba cu Dovlecei

Ingrediente

  • - 2 dovlecei
  • - 4 cartofi de marime medie
  • - 2 rosii
  • - 1 ceapa de marime medie
  • - 3 linguri cu ulei de avocado
  • - 1/4 lingurita cu chimen
  • - sare de mare din macinata
  • - amestec de piper alb verde
  • negru si boia
  • - 1 lingura cu frunze de patrunjel maruntite

Mod de preparare

- Dovleceii, cartofii si ceapa se curata, se spala si se taie cubulete.
- Ceapa se caleste in ulei (timp de aproximativ 1 minut).
- Se adauga apa apoi cartofii si respectiv dovleceii taiati cubulete.

- Se adauga cateva seminte de chimen si se condimenteaza dupa preferinta cu sare, amestec de piper alb, verde, negru si boia.
- Se acopera oala cu un capac si se lasa legumele sa fiarba la foc mic.

- Rosiile se spala si se taie cubulete.
- Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga rosiile taiate cubulete si frunzele de patrunjel maruntite.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate