Usturoiul taiat mic se soteaza impreuna cu, ceapa verde (prazul) si ciupercile taiate in 4. Dupa ce s-au sotat se arunca intr-o oala suficient de incapatoare, in care a fost pus la fiert morcovul si telina in apa cu sare.
Cind nivelul a scazut si legumele sint aproape fierte se adauga borsul, loboda, salata leusteanul (jumatate din cantitate), fulgii de cartofi si faina de orez si se completeaza cu apa.
Se mai fierbe circa 10 minute, se potriveste de sare.
... ca sa combat un pic shaormele .....
Așa cum am promis, nu vă las la greu pe căldurile acestea! Bine, mergea rețeta mea poate ieri pentru că astăzi la...
Desert inghetata de portocale, lamaie si fructe de padureDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii