Se pune la fiert pieptu de pasare, dupa ce luam spuma de citeva ori punem si radacinoasele la fiert taiate in patru. Dupa ce au fiert bine impreuna cu carnea le scoatem din supa si zarzavatu il taiem sau il dam pe razatoarea mare si carnea o taiem fisiute.
Supa care o avem o strecuram si o punem la foc cu toate ingrendientele, o lasam sa fiarba puti potrivim de sare, vegeta dupa gust lasam sa dea un clocot.
Dupa ce neam asigurat ca este fiarta si buna de sarata stingem aragazu
Acum intr-un castronel batem cele 6 oua cu 2 lingurii de otet si dupa ce a respirat putin ciorba punem ouale si mestecam.
Inaite de a servi ciorba facem usturoiu pisat bine peste care punem smintina si se aseaza pe masa si fiecare isi va pune cit doreste.
P. S. daca cineva doreste ciorba mai acra se poate pune otet.
Pofta buna.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorFicateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii