Se pune la fiert pieptu de pasare, dupa ce luam spuma de citeva ori punem si radacinoasele la fiert taiate in patru. Dupa ce au fiert bine impreuna cu carnea le scoatem din supa si zarzavatu il taiem sau il dam pe razatoarea mare si carnea o taiem fisiute.
Supa care o avem o strecuram si o punem la foc cu toate ingrendientele, o lasam sa fiarba puti potrivim de sare, vegeta dupa gust lasam sa dea un clocot.
Dupa ce neam asigurat ca este fiarta si buna de sarata stingem aragazu
Acum intr-un castronel batem cele 6 oua cu 2 lingurii de otet si dupa ce a respirat putin ciorba punem ouale si mestecam.
Inaite de a servi ciorba facem usturoiu pisat bine peste care punem smintina si se aseaza pe masa si fiecare isi va pune cit doreste.
P. S. daca cineva doreste ciorba mai acra se poate pune otet.
Pofta buna.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii