Se pune la fiert pieptu de pasare, dupa ce luam spuma de citeva ori punem si radacinoasele la fiert taiate in patru. Dupa ce au fiert bine impreuna cu carnea le scoatem din supa si zarzavatu il taiem sau il dam pe razatoarea mare si carnea o taiem fisiute.
Supa care o avem o strecuram si o punem la foc cu toate ingrendientele, o lasam sa fiarba puti potrivim de sare, vegeta dupa gust lasam sa dea un clocot.
Dupa ce neam asigurat ca este fiarta si buna de sarata stingem aragazu
Acum intr-un castronel batem cele 6 oua cu 2 lingurii de otet si dupa ce a respirat putin ciorba punem ouale si mestecam.
Inaite de a servi ciorba facem usturoiu pisat bine peste care punem smintina si se aseaza pe masa si fiecare isi va pune cit doreste.
P. S. daca cineva doreste ciorba mai acra se poate pune otet.
Pofta buna.
Daca tineti post sau vreti doar o masa sanatoasa si plina de proteine, aceasta reteta poate fi o optiune.
Ciuperci champignon cu quinoaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta video
Comentarii