Se pune la fiert pieptu de pasare, dupa ce luam spuma de citeva ori punem si radacinoasele la fiert taiate in patru. Dupa ce au fiert bine impreuna cu carnea le scoatem din supa si zarzavatu il taiem sau il dam pe razatoarea mare si carnea o taiem fisiute.
Supa care o avem o strecuram si o punem la foc cu toate ingrendientele, o lasam sa fiarba puti potrivim de sare, vegeta dupa gust lasam sa dea un clocot.
Dupa ce neam asigurat ca este fiarta si buna de sarata stingem aragazu
Acum intr-un castronel batem cele 6 oua cu 2 lingurii de otet si dupa ce a respirat putin ciorba punem ouale si mestecam.
Inaite de a servi ciorba facem usturoiu pisat bine peste care punem smintina si se aseaza pe masa si fiecare isi va pune cit doreste.
P. S. daca cineva doreste ciorba mai acra se poate pune otet.
Pofta buna.
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu