Fasole se pun la fiert impreuna cu ceapa taiata, ardelul gras si morcovul dat prin razatoare. dupa ce au fiert fasolele se adauga rosiile taiate marunt. Se lasa sa fiarba. Apoi se adauga fideaua si borsul mai la final. Daca aveti bunici care fac borsul in casa e super.
Se pune o tigaie pe foc, se adauga ceapa si se caleste un pic apoi se adauga o rosie si se lasa cateva minute sa capete savoare. In final se aduga peste bors si se mai da un clocot. Se adauga patrunjelul
iese super, va recomand sa o incercati ... gustul borsului de fasole de la bunicutza :X
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii