Bors Din Oase pe Porc

Complexitate
redusa
Bors Din Oase pe Porc

Ingrediente

  • Bors din oase de porc sau Ciorbita lui Yanis
  • 3 cartofi potriviti
  • 2 morcovi
  • 2 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 telina
  • 1 patrunjel radacina
  • Oase de porc cu carnita
  • Rosii in bulion
  • Smantana pentru dres
  • Bors (eu am folosit borsul magic)
  • Patrunjel verde
  • marar
  • leustean
  • Sare
  • piper
  • delikat (facultativ)

Mod de preparare

Se pun la fiert oasele. Separat legumele taiate marunt se trag intr-o lingura de ulei. Se amesteca cu oasele se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba pana ce legumele sunt moi se adauga rosiile in bulion si borsul lasand sa mai dea un clocot. Daca folositi bors proaspat fierbeti borsul prealabil. Eu am folosit borsul magic din lipsa. Adaugati verdeata, acoperiti olita. Inainte de a servi dregeti cu smantana
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
1
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat
2
Carte de bucate

Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat

Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...

Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat
Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)
3
Dulciuri

Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)

Rulada cu Miez de Nuca (Frapanta)
Prajitura cu miere si multa frisca
4
Dulciuri

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Coronita Aperitiv
5
Aperitive

Coronita Aperitiv

Coronita Aperitiv
Parteneri
Cârnați la garniță ( conservați în untură)
Bucataras.RO

Cârnați la garniță ( conservați în untură)

Așa, că tot am gătat cârnații la garniță, vă aduc acum și rețeta. Nu e grea doar că implică timp și răbdare. E...

Cârnați la garniță ( conservați în untură)
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala