Bors de Sfecla Rosie, cu Grausor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Bors de Sfecla Rosie, cu Grausor

Ingrediente

  • 1-2 buc sfecla rosie
  • 1 buc praz
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura stevie
  • 1 legatura hasmatuchi (asmatuc)
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura grausor (untisor)
  • 3-4 cartofi
  • 1/2 litru bors de putina
  • sare
  • leustean

Mod de preparare

Se pune la fiert apa (cam 1 litru) cu sare. Cand apa clocoteste se adauga pe rand: ceapa si prazul, apoi leguminoasele taiate cuburi, cartofii. Dupa ce dau 2-3 clocote se adauga sfecla data pe razatoare. Cand cartofii sunt aproape fierti se adauga verdeturile tocate, oprindu-se putin patrunjel pentru presarat in farfurie. Se adauga imediat dupa verdeturi borsul fiert.

Se serveste cu patrunjel verde si leustean proaspat tocate, presarate in farfurie!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici