Ingrediente

2 aripi mari de curcan
2 morcovi
1 bucatica telina
1 radacina patrunjel
1 ceapa 2 ardei
200 ml suc de rosii
1 l bors de tarate
patrunjel si leustean verde
sare
1/2 cescuta de orez

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

4 portii
Se pune carnea la fiert in 2-3 l de apa cu un praf de sare. Dupa primul clocot se spumeaza si apoi se adauga ceapa taiata marunt, morcovul, radacina de patrunjel si telina taiate cubulete, ardeiul feliat. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga si sucul de rosii. Se lasa sa fiarba cca. 20 de minute, apoi se adauga borsul si se potriveste de sare dupa gust.
Adaugam orezul bine spalat in ap rece, cand ciorba este aproape gata si mai lasam sa fiarba cca. 10 minute. Se opreste focul si se drege ciorba cu un ou batut, se presara si verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Bors de curcan" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bors de curcan