Bogracs

Portii
12
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
180 minute
Complexitate
ridicata
Bogracs

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • pentru un ceaun de 8 litri
  • 2 cepe mari
  • 3 morcovi
  • 4 ardei mari rosii, verzi, galbeni (cum ai)
  • boia de ardei dulce
  • 8 bucati costita afumata
  • 1 kg carne porc pulpa
  • 500 gr piept de pui
  • 4 rosii mari zemoase
  • 1 kg cartofi
  • 3 oua
  • 6 linguri faina
  • patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Cureti ceapa, morcovii, ardeii, le speli si le tai marunt. Pui in ceaun uleiul sa se incinga, apoi pui legumele la calit. Cand s-au calit putin, adaugi boiaua si rosiile curatate de coaja si taiate marunt si pui si carnea de porc taiata cubulete si costita afumata. Le lasi sa se inabuse cam 5 minute si apoi adaugi 2 litri de apa si lasi sa fiarba pe jumatate carnea. Apoi se adauga carnea de pui, taiata cubulete si se lasa sa fiarba bine carnea. Cand e carnea aproape fiarta, pui cartofii curatati si taiati in cuburi si intre timp, pregatesti galustele din cele 3 oua si faina si putin patrunjel taiat fin (pentru aspect).
Le dai forma dorita la galuste si le lasi la fiert cam 7-8 minute. Inainte de a lua ceaunul de pe foc, pui condimentele: sare, piper, delikat si la urma, frunzele de patrunjel taiate marunt.

Se serveste calda cu ardei iute (cui ii place).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca
2
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu Afine
3
Dulciuri

Prajitura cu Afine

Prajitura cu Afine
Prajitura cu Branza de Vaci
4
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Piept de pui cu sos gorgonzola
5
Mancaruri cu carne

Piept de pui cu sos gorgonzola

Piept de pui cu sos gorgonzola
Parteneri
Mic dejun
Bucataras.RO

Mic dejun

N-am obiceiul sa mananc dimineata, nici la pranz nu ma omor, mai seara ma apuca foamea....azi nu stiu ce m-a apucat, foamea...

Mic dejun
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!