Vin de Mere

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • mere zemoase si dulci 3 kg
  • zahar 2,5 kg
  • drojdie de bere 20 gr
  • apa 6 litri

Mod de preparare

Deasupra vasului pentru fermentatie punem un tocator si dam merele prin razatoarea medie. In alt vas, trei litri de apa pusi la fiert impreuna cu zaharul.

Cand este topit zaharul rasturnam peste merele din vas. Vasul trebuie sa aiba 10-12 litri. Completam cu restul de apa si punem drojdia iar in raport cu temperatura de afara dupa 7 zile tragem dupa drojdie. La alte 5 zile iarasi tragem dupa drojdie si imbuteliem vinul.
In mod special pentru cei cu afectiuni ale aparatului cardio-vascular.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate