Deasupra vasului pentru fermentatie punem un tocator si dam merele prin razatoarea medie. In alt vas, trei litri de apa pusi la fiert impreuna cu zaharul.
Cand este topit zaharul rasturnam peste merele din vas. Vasul trebuie sa aiba 10-12 litri. Completam cu restul de apa si punem drojdia iar in raport cu temperatura de afara dupa 7 zile tragem dupa drojdie. La alte 5 zile iarasi tragem dupa drojdie si imbuteliem vinul.
In mod special pentru cei cu afectiuni ale aparatului cardio-vascular.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaSaptamina asta am tot poftit la dulciuri...ba la prajiturile lui Lavii, ba ale Doralindei, ba la placinta cu brinza a lui...
Placinte cu branza si mararIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii