Cocktail cu Piersici si Prosecco “Bellini`

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Cocktail cu Piersici si Prosecco “Bellini`

Ingrediente

  • 200 g caise
  • 100 ml vodka
  • 50 ml suc proaspat de lamaie
  • 4 lingurite zahar
  • 1 sticla prosecco (700ml)

Mod de preparare

Spalati bine ingredientele
Curatati piersicile de simburi
Introduceti caisele, vodka, zaharul si sucul de lamaie in blender si mixati pana ce compozitia devine un piure, eu am folosit Oster Delighter
Adaugati 50 ml din compozitie intr-un pahar de sampanie apoi turmati 100 ml prosecco bine racit peste si amestecati usor cu o lingurita

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa