Ciocolata Calda Cremoasa

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Ciocolata Calda Cremoasa

Ingrediente

  • 600 ml lapte
  • 1 lingura cu varf amidon
  • 1 lingura cu varf cacao
  • 2 linguri rase zahar tos
  • 150 g ciocolata 60-70% cacao

Mod de preparare

Se pune laptele intr-o craticioara la fiert. Amidonul si cacaoa se cern si se dizolva in cateva linguri de lapte, dupa care se toarna in fir subtire peste laptele din cratita, amestecand. Se pune si zaharul. Ciocolata se topeste la microunde sau pe bain marie.

Cand laptele da in fiert, se toarna ciocolata topita si se amesteca bine. Se ia de pe foc si se amesteca bine pana la omogenizare.
Se serveste simpla sau cu frisca. Daca doriti mai multa savoare, puteti adauga o lingura din lichiorul preferat: lol:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate