Lapte se masoara, iar jumatate din cantitate se pune intr-o craticioara la foc, iar cealalta jumatate se pune deoparte.
Pana laptele incepe sa clocoteasca, se pun intr-un bol 2 linguri de ovaz macinat, 1 lingurita zahar, scortisoara, dupa plac si putin lapte. Se amesteca bine.
Cand laptele incepe sa clocoteasca, se pune peste el compozitia de mai sus, amestecand continuu. Se lasa la fiert pt 3-5 minute, pana laptele devine ca o pasta.
Pasta rezultata, se amesteca cu restul de lapte, ramas. Daca doriti un produs rece, se lasa la racit pasta. Dupa se amesteca cu lapte rece.
Pofta!
In momentul servirii se mai poate pune scortisoara.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDulceața de fragi este o delicatesă între dulcețuri și se face chiar mai ușor și mai repede decăt cea de...
Dulceata de fragiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii