Wrap (Lipie Mexicana) cu Spanac si Cartofi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Wrap (Lipie Mexicana) cu Spanac si Cartofi

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 4 cartofi
  • 300 g spanac congelat
  • 4 wrap-uri cu malai
  • sare

Mod de preparare

Ceapa se toaca si se caleste putin pana devine sticloasa.

Cartofii se taie bucatele mai mici, se adauga peste ceapa si se lasa pana se inmoaie putin.

Se adauga spanacul chiar daca e inca congelat si se mai lasa aproximativ 10 minute.

Se adauga sare dupa gust.

Se iau 2-3 linguri din compozitie si se pun pe mijlocul lipiei dupa care se impacheteaza.

Pofta buna!
Se asezoneaza dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa