Wrap (Lipie Mexicana) cu Spanac si Cartofi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Wrap (Lipie Mexicana) cu Spanac si Cartofi

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 4 cartofi
  • 300 g spanac congelat
  • 4 wrap-uri cu malai
  • sare

Mod de preparare

Ceapa se toaca si se caleste putin pana devine sticloasa.

Cartofii se taie bucatele mai mici, se adauga peste ceapa si se lasa pana se inmoaie putin.

Se adauga spanacul chiar daca e inca congelat si se mai lasa aproximativ 10 minute.

Se adauga sare dupa gust.

Se iau 2-3 linguri din compozitie si se pun pe mijlocul lipiei dupa care se impacheteaza.

Pofta buna!
Se asezoneaza dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate