Ceapa se toaca si se caleste putin pana devine sticloasa.
Cartofii se taie bucatele mai mici, se adauga peste ceapa si se lasa pana se inmoaie putin.
Se adauga spanacul chiar daca e inca congelat si se mai lasa aproximativ 10 minute.
Se adauga sare dupa gust.
Se iau 2-3 linguri din compozitie si se pun pe mijlocul lipiei dupa care se impacheteaza.
Pofta buna!
Se asezoneaza dupa gust.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii