Ingrediente
Mod de preparare
Pentru prepararea acestui unt foarte bun aveti nevoie de un kg de smantana mai grasa pe care o bateti cu mixerul sau telul pana incepe sa se separe. Incet, strecuram zerul format si alifiem cu o lingura pana ce s-a scos tot. Dupa preferinta adaugam putina sare sau nu.
Din aceasta cantitate am obtinut 300gr de unt curat. . . . . si va pot spune ca e incomparabil cu untul de la magazin
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Unt de Casa" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 14.03.2009 15:35:34
Felicitari !